turisme

Andorra Turisme renova els rètols dels 21 ports de muntanya

Es dobla la mida dels cartells i s’inclou més informació per al coneixement dels cicloturistes

Andorra Turisme renova els rètols dels 21 ports de muntanyaSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els 21 ports de muntanya que té el país estrenaran nova senyalització per aportar la màxima informació als ciclistes que cada cop més arriben al Principat per a la pràctica d’aquest esport. El ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, va ser un dels responsables de presentar els nous cartells, que gairebé doblen de mida els anteriors i que inclouran informació destacada, com ara els quilòmetres assolits, el percentatge de desnivell, el perfil amb el grau de dificultat (les rampes de més del quinze per cent quedaran destacades) i una fotografia identificativa del port. Tot aquest projecte tindrà un cost de 12.000 euros que finançaran a parts iguals Andorra Turisme i els comuns.

La nova senyalització, va explicar el ministre, s’inclou dins un projecte més ampli per fer d’Andorra un país atractiu per als cicloturistes de tot Europa i també va recalcar específicament el treball que s’està fent des d’Andorra Turisme amb els operadors estrangers. En aquest sentit, va anunciar que ja s’ha tancat un acord amb un d’alemany i pròximament es farà el mateix amb un altre de britànic, que portaran fins a 1.000 amants de la bicicleta de carretera a l’estiu.

Paral·lelament, se segueix treballant per tornar a portar el Tour de França tot i que encara no hi ha cap pista per part de l’organització sobre quan podrà ser. “Estem sempre en converses”, va comentar Camp. La Vuelta ciclista, per la seva banda, tornarà al Principat aquest estiu, amb una doble etapa el 21 i 22 d’agost.

tracking