banca

Vall Banc incrementa en un 33% la seva plantilla

L’objectiu del banc és seguir ampliant la plantilla amb perfils en àrees tan diverses com finances, compliment normatiu o transformació tecnològica.

Vall Banc ha augmentat la plantilla i anuncia més contractacionsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vall Banc ha incrementat un 33% la seva plantilla laboral amb la contractació de 44 persones. Aquestes incorporacions s’han anat realitzant des del mes de setembre passat i s’emmarquen dins de la planificació estratègica aprovada per la Direcció del banc amb l’objectiu d’oferir el millor servei possible. La majoria dels perfils professionals són persones amb estudis universitaris especialitzats en el sector financer que aporten el seu gra de sorra al projecte de l’entitat. A més de l’experiència professional, l’entitat ha valorat l’actitud i el compromís amb el projecte a l’hora d’incorporar aquests nous perfils a la seva plantilla.

A més, el banc té previst continuar ampliant la plantilla amb nous especialistes i properament es contractaran més professionals per a diverses àrees com riscos financers, compliment normatiu o transformació tecnològica.

“Aquestes dades demostren el constant creixement de negoci, la seva consolidació i les bones perspectives que Vall Banc té. Estem orgullosos de ser el pol d’atracció de nou talent i de professionals consolidats que creuen en el nostre projecte. El nostre èxit és gràcies a l’esforç dels 177 treballadors que demostren el seu compromís dia a dia”, ha manifestat el conseller delegat de Vall Banc, Christoph Lieber.

Aquest increment de personal servirà per complementar els esforços que està realitzant l’actual equip i seguir impulsant el projecte de transformació de l’entitat.

tracking