Política

Víctor Naudi insinua tractes de favor en el lloguer del local d'Andorra Telecom

Afirma que l’oficina de la plaça de la Rotonda es va llogar un any abans del que va dir Torres

Víctor Naudi insinua tractes de favor en el lloguer del local d'Andorra TelecomA. S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller d’SPD, Víctor Naudi, va insinuar possibles tractes de favor de Govern cap a l’empresa propietària de l’edifici que ocupa temporalment les oficines comercials d’Andorra Telecom, abans del seu trasllat definitiu al nou edifici The Cloud. “És cert que es van cercar vuit o nou locals més, però la pressa amb què es va realitzar el contracte fa pensar que des del principi volien firmar per aquest en concret.” A més, Naudi afirma que el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, no va dir la veritat en la sessió de control parlamentari del mes de desembre passat, quan ell mateix li va fer preguntes sobre el trasllat a la nova ubicació de la plaça de la Rotonda. “El Govern ens va dir que l’inici del contracte de lloguer estava datat el novembre del 2016, quan en realitat s’havia fet el primer pagament el desembre del 2015, és a dir, un any abans”, va explicar el conseller. Fonts properes al Govern ho van atribuir a un error. Naudi explica que no havia quedat satisfet amb les explicacions i per això va demanar tota la documentació al respecte i, tot i que havia trigat més del normal, ara ja estava en el seu poder i havien constatat més incongruències. Segons Naudi, tampoc era cert que haguessin estat buscant ubicació durant gairebé un any, sinó que va ser un període d’entre dos i tres mesos. Si finalment, com s’afirma en la documentació, el contracte de l’actual espai finalitza el desembre del 2018, “no és un termini massa curt, preveient que l’edifici The Cloud no estarà operatiu en aquelles dates?”, es pregunta.

Per a l’agrupació socialdemòcrata, la construcció d’aquest edifici no havia de ser una prioritat, sinó que haurien pogut destinar els recursos a millorar el servei d’una empresa que “falla bastant”, segons va apuntar el president del partit, Jaume Bartumeu.

EL FUTUR DE BONET, AQUESTA SETMANA

Víctor Naudi també va fer referència a la situació de la consellera Sílvia Bonet, que en els pròxims dies podria veure com canvia el seu estatus al parlament. Naudi va assegurar que aquesta setmana es reuniran els consellers del grup mixt i que junts decidiran quina decisió prenen sobre si Bonet pot seguir sent consellera a temps complet o sobre si hauria de seguir formant part del Consell d’Europa. “Estem pendents de fer una trobada amb el grup mixt per decidir quina decisió prenem i hauria de ser aquesta mateixa setmana”, sentencia el conseller.

tracking