Política

Els liberals volen la relació dels pagaments d'Andorra Turisme dels anys 2015 i 2016

Els liberals volen la relació dels pagaments d'Andorra Turisme dels anys 2015 i 2016

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller general del grup parlamentari liberal Carles Naudi continua amb l’escrutini dels pagaments realitzats per Andorra Turisme al llarg dels anys 2015 i 2016. En aquest sentit, ha demanat al Govern que li faci arribar tots els conceptes que s’han pagat a diverses empreses tant nacionals com internacionals, que en molts casos i sumant tots els pagaments arriben a cobrar més de 100.000 euros, xifra per la qual caldria que la signatura fos mancomunada per part d’Andorra Turisme, assenyala el grup parlamentari en un comunicat.

El conseller general també s’interessa pels pagaments que Andorra Turisme ha efectuat al SAAS durant els estius dels dar­rers anys i que “possiblement estan relacionats amb la cobertura mèdica d’espectacles”, apunta en el text. Segons assenyala a la demanda d’informació, “aquests pagaments destaquen de la llista de no mancomunats efectuats per l’entitat i només, d’acord amb la llista, s’han efectuat a l’estiu”. En aquest cas, Carles Naudi demana el concepte, desglossament i justificació d’aquests pagaments al SAAS.

D’altra banda, Naudi també demana que se li faciliti la llista de les empreses que “potencialment poden estar instal·lades a l’edifici The Cloud i també la còpia del contracte o mandat de l’empresa que els ha contactat.

tracking