Sergi Pallerola, nou director general de l'àrea de negoci de Vall Banc

Liderarà el pla de creixement de l'entitat que segueix reforçant el seu organigrama directiu

Sergi Pallerola, nou director general de l'àrea de negoci de Vall Banc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Vall Banc segueix reforçant el seu capital humà amb la incorporació de Sergi Pallerola com a nou director general de l’Àrea de Negoci. Entre les seves funcions destaquen el lideratge en el procés de canvi de l’entitat i la implementació del pla de creixement del banc.

Servei al client, compromís i ètica en la gestió han estat tres dels pilars forts d’entesa entre el nou membre directiu i Vall Banc. Aquests tres factors seran essencials per continuar reforçant la construcció del banc, que té com a objectiu esdevenir un referent de qualitat.

El mateix Sergi Pallerola valora aquesta nova etapa com “un repte apassionant que assumeixo amb il·lusió". Per a Pallerola la incorporació a Vall Banc suposa "assumir el càrrec directiu amb l'objectiu de pilotar un ambiciós pla de creixement per a l'entitat els propers anys”.

Aquesta incorporació s’alinea a l’estratègia de creixement en capital humà que està duent a terme l’entitat. Així, els últims mesos Vall Banc ha incrementat la plantilla més d’un 20% en diverses àrees.

Sergi Pallerola és diplomat en Empresarials per la UIC, la Universitat Internacional de Catalunya, i Màster en Anàlisi Internacional de Mercats Financers per l’IEF, l’Institut d'Estudis Financers. El directiu acumula, a més, una àmplia trajectòria professional en què ha ocupat diverses posicions i responsabilitats en el sector financer; ocupava, en l’actualitat, un dels màxims càrrecs directius a Andbank.

El nou membre de Vall Banc ha estat, entre altres càrrecs, membre del Comitè de Riscos de Crèdit, de Producte i de Compliance al Banc Agrícol i Comercial d'Andorra. A Andbank, ha estat membre del Comitè Directiu Andorra i del Consell d’Administració de la gestora espanyola d’Andbank. Pallerola és un expert reconegut en gestió de patrimonis, i en banca privada i retail.

tracking