Relacions laborals

Martí rebutja de ple fer la rotonda al Punt de Trobada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Toni Martí, va descartar de manera contundent la principal demanda dels treballadors d’E.Leclerc Punt de Trobada de construir una rotonda just davant del centre comercial per facilitar la seva entrada i sortida. Així ho va notificar Marta Llamas, representant dels empleats, que ahir es van reunir amb el cap de Govern i el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres.

Segons Llamas, el Govern es nega a fer-la perquè no està prevista dins el pla de viabilitat i ja té previst construir-ne una encara que en una zona més llunyana que la que volen els treballadors.

El que sí que van aconseguir és la promesa que el Govern els donarà una resposta ràpida a la segona demanda que van plantejar, que s’hi posi una parada d’autobús. Llamas va explicar que “entenen que és un dret que tenim i volen fer-la, encara que tampoc no hem aconseguit que ens concretin una data. Teníem la sensació que ens volien tranquil·litzar encara que no ho han aconseguit del tot”.

Finalment, les negociacions sí que han servit perquè els treballadors del Punt de Trobada abandonin, momentàniament, les protestes que havien realitzat els últims dies. “Donarem un marge de temps prudencial i no seguirem amb les manifestacions. Confiem que ens respondran aviat”, va dir Llamas.

tracking