dIA DEL TREBALLADOR

Protesta dels empleats del Punt de Trobada per la rotonda

Protesta dels empleats del Punt de Trobada per la rotonda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un centenar de treballadors del Punt de Trobada es van concentrar ahir als afores del centre comercial per exigir que es construeixi una rotonda perquè el personal i els clients puguin entrar i sortir de l’establiment ràpidament i que s’habiliti una parada d’autocar a la zona perquè la situació, denuncien, és “insostenible”.

La concentració va tenir lloc a dos quarts de nou del matí i es repetirà avui i demà, segons va informar Marta Llamas, una de les representants dels treballadors, la qual va donar a conèixer que es reuniran amb el cap de Govern i el ministre d’Ordenament Territorial dijous a la mateixa hora. “Al desembre es va comprometre a solucionar el tema del transport públic i encara estem esperant”, va criticar Llamas, que va voler deixar clar que “ens hem mobilitzat per les dues coses”, parada de bus i rotonda, “perquè pensem fermament que ens ho haurien de fer”.

El ministre Jordi Torres, de la seva banda, va assegurar que abans d’acabar l’any s’allargarà la línia d’autobús per tal que arribi fins al Punt de Trobada. En canvi, pel que fa a la rotonda la solució tardarà més a arribar. Segons va indicar, “s’està estudiant que en aquella zona o a una de pròxima hi pugui haver una rotonda en un futur”, però “encara no podem definir ben bé on serà”. Amb tot, va admetre que no és res segur i que de fer-se s’hauria de tenir en compte el futur desenvolupament urbanístic de l’indret, de manera que es podria situar una mica lluny dels grans magatzems “en previsió de les futures zones urbanes que hi pugui haver i a les quals s’haurà de donar accés en un futur”.

Llamas, però, va avisar que “no desistirem” i “no ens do- narem per satisfets” perquè “necessitem una rotonda aquí davant”. “Som més de 400 treballadors i volem accedir el més còmodament possible, i més sent la quantitat de gent que som”, va sentenciar.

Protesta dels empleats del Punt de Trobada per la rotonda

tracking