Política

Bonet deixa SDP pel desacord en temes de "cabdal importància"

La consellera general ha presentat formalment la renúncia com a membre d'SDP i a partir d'ara formarà part del grup mixt com a independent

Bonet negocia amb SDP el repartiment de funcionsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sílvia Bonet ha presentat formalment a la Sindicatura la seva renúncia a pertànyer a Socialdemocràcia i Progrés (SDP). En una carta ha informat de la seva voluntat de continuar com a consellera general independent al grup mixt.

La baixa del partit de la parlamentària ha estat per "la disconformitat en temes que considera de cabdal importància pels ciutadans d’Andorra", segons ha indicat en un comunicat. Bonet ha informat que ja ha fet arribar els motius de la renúncia al conseller general amb qui fins ara compartia sigles, Víctor Naudi, i al president d'SDP, Jaume Bartumeu.

Bonet indica: "Existeixen diferencies de criteri que resulten complicades de gestionar i que provoquen la dificultat de trobar i treballar en el projecte comú, i es per evitar posar en perill el projecte d’SDP que ha decidit deixar de formar part de la formació".

Alhora, Bonet justifica que es mantindrà com a consellera general perquè "existeixen importants projectes i compromisos en curs per donar resposta a problemes dels ciutadans, amb els quals s’ha compromès directament de forma molt important durant els últims temps i que la motiven a continuar treballant de forma intensa en el si del grup mixt", ressalta. I afegeix que "es compromet a seguir a disposició dels ciutadans defensant els valors socialdemòcrates que sempre han guiat la seva acció política a través dels principis de la democràcia, la pluralitat, el respecte, la transparència, i amb la voluntat d’assolir els acords necessaris que ajudin als ciutadans i ciutadanes a aconseguir una societat més justa i equitativa".

Tot i el trencament amb SDP, també subratlla que "manté la voluntat de seguir treballant en tot el que els uneix amb Victor Naudi" amb l'objectiu de generar el "menor trasbals" al Consell General.

Vegin a continuació la carta de Sílvia Bonet presentada a la Sindicatura:

tracking