Successos

Troben mort al Valira un home de 86 anys que estava desaparegut

La família del difunt n’havia denunciat la desaparició a primera hora del matí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bombers van rescatar ahir al matí el cos sense vida d’un home de 86 anys del riu Valira, a Santa Coloma. Els efectius del cos de salvament van desplaçar-se després de rebre l’avís del cos de policia, que buscava l’home des de primera hora del matí, quan la família havia alertat de la seva desaparició. El cadàver es trobava al tram de riu que hi ha a l’altura dels camps de futbol de la Borda Mateu i fins al lloc s’hi van desplaçar una quinzena d’efectius per procedir al rescat.

Les tasques van començar pels volts de dos quarts de deu del matí i es van allargar durant dues hores. Hi van participar bombers del grup de rescat caní i del grup de rescat en enderrocs, segons van especificar fonts del cos. Per poder extreure el cos del riu van usar una escala i una llitera.

La policia va confirmar que no s’havien trobat indicis de criminalitat en la mort i va declinar donar més informació. Fonts coneixedores del cas van assenyalar que en adonar-se a primera hora del matí que no estava al domicili la família va alertar de seguida el servei d’ordre, que va activar un dispositiu de recerca. Les mateixes fonts van indicar que una càmera de seguretat l’hauria captat de matinada pel carrer.

L’operativa de rescat va tenir conseqüències en la circulació. El carril dret de baixada de la carretera CG-1 va quedar tallat entre la rotonda de les Costes i fins a l’altura del restaurant el Bon Racó, segons va informar el servei de circulació del comú d’Andorra la Vella, per tal de facilitar la tasca dels cossos d’emergència. El trànsit de vehicles, però, no va quedar afectat perquè es va habilitar el carril central en sentit a Sant Julià de Lòria.

Troben mort al Valira un home de 86 anys que estava desaparegut

tracking