turisme

Comença la venda d'entrades per al nou espectacle del Cirque du Soleil

Andorra Turisme difon un vídeo per mostrar com serà la nova distribució de l'escenari d'Scalada Stelar

Com serà el nou espai d'Scalada?
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A partir de demà els usuaris preregistrats a www.visitandorra.com ja podran comprar les entrades assegudes i reservar les entrades gratuïtes per assistir a l´espectacle Scalada Stelar. Uns dies més tard, en concret a partir de l'11 d´abril, s´obrirà la venda i la reserva al públic en general, segons ha informat avui Andorra Turisme.

D´aquesta manera, tant la reserva de les entrades de peu com la compra de les entrades assegudes es farà a través de la pàgina web http://scalada.visitandorra.com. La compra d´entrades assegudes es podrà realitzar també a l´Oficina de Turisme d´Andorra la Vella i als Grans Magatzems Pyrénées a partir del dimarts 11 d´abril. De moment, l'ens ha detallat que els hotelers, comerciants, centres d´oci i agències de viatge del país ja han adquirit un 61% de les entrades disponibles per posar-les després a la venda amb diferents paquets turístics.

Nou escenari i nova distribució de les graderies

Una de les principals novetats d´enguany serà la diferent distribució de l´escenari i les graderies, respecte les edicions anteriors, que permetrà a l´espectador gaudir de la funció des de diferents punts de vista i a més, estar més a prop de l´escenari. En aquesta ocasió, l'escenari de 37,5 metres de llarg per 12 d´ample se situarà al centre del recinte del Parc Central.

A la banda esquerra es construirà una estructura amb una graderia amb 1.250 seients i s´habilitarà un espai per a 1.250 persones dempeus. A la banda dreta, just al costat de l´escenari, hi haurà un espai per a 1.250 persones de peu i s´hi col·locarà una altra graderia per a 1.250 persones assegudes, mentre que una passarel·la connectarà l´escenari amb la graderia de la dreta. Aquest nou disseny i col·locació de l´escenari i de les graderies permetrà, tal com s'addueix des d'Andorra Turisme, "millorar la visibilitat a tot el públic i així, augmentar la connexió entre els artistes i els espectadors".

Scalada Stelar es representarà de l´1 al 30 de juliol a les 22 hores. Aquest serà el darrer espectacle de la saga Scalada que es podrà veure a Andorra en 22 representacions i que, en aquesta cinquena edició, també tindran lloc en un recinte cobert similar al que ja es va instal·lar l'any passat. D´aquesta manera, les possibles inclemències meteorològiques no afectaran al desenvolupament de l´espectacle.

tracking