La policia arresta en diferents intervencions tres joves per injuriar i amenaçar els agents

La policia arresta en diferents intervencions tres joves per injuriar i amenaçar els agentsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va efectuar tres arrestos per delictes de desobediència, resistència i injúries, segons el balanç setmanal de les detencions. El primer es va efectuar dimecres a les deu de la nit al Pas de la Casa, quan la policia va trobar un turista de 31 anys assegut a la voravia. Quan li van preguntar sobre el seu estat va tenir una reacció desproporcionada contra els agents.

Etiquetes:

Un dia més tard, en aquesta mateixa localitat, un turista de 23 anys va causar un aldarull d’ordre públic. Quan els agents el van voler controlar, l’individu va mostrar un caràcter violent cap a ells.

La tercera detenció va tenir lloc diumenge a les set del matí a la capital. En aquest cas, la policia va anar fins a un domicili en el qual hi havia sorolls i un cop allà els va rebre una resident de 20 anys amb una actitud grollera i agressiva.

D’altra banda, la policia va detenir dimecres a les deu del matí a Andorra la Vella una resident de 49 anys amb una ordre de recerca judicial contra ella per un delicte d’ús fraudulent de targeta de crèdit. Els agents també van arrestar un home que conduïa sota els efectes de l’alcohol. Va ser requerit pels agents divendres a les quatre del matí per una infracció. Quan el van detenir conduïa amb una taxa de 2,05 g/l.

tracking