salut

Acord amb la Generalitat per formar personal sanitari

Acord amb la Generalitat per formar personal sanitariFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El SAAS ha arribat a un acord de col·laboració amb el departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per promoure i impulsar un cicle formatiu de grau mitjà d’emergències sanitàries i la qualificació professional del personal treballador al sector sanitari. El conveni, que es va signar l’octubre de l’any passat i ha publicat aquest any el Diari Oficial de la Generalitat de Catalu-nya, permet que els treballadors del SAAS puguin cursar el cicle d’emergències sanitàries de forma flexible mitjançant la matrícula per mòduls o unitats formatives soltes.

Alhora, autoritza que la formació es pugui dur a terme en modalitat d’educació no presencial, a través de l’Institut Obert de Catalunya, i en la modalitat presencial en altres instituts aptes. El personal mèdic que realitzi el curs obtindrà el reconeixement acadèmic de l’experiència professional. L’acord contempla un seguit de mesures flexibilitzadores per als empleats andorrans, com ara servei d’assessorament, oferta a col·lectius singulars i reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits mitjançant l’experiència laboral.

A més, el departament d’Ensenyament es compromet a promoure que els instituts que ofereixen aquest cicle acceptin incorporar els treballadors proposats pel SAAS també en l’oferta de formació professional. L’acord serà vigent des d’aquest curs acadèmic fins al curs 2019-2020.

tracking