ENQUESTA

Un estudi per conèixer la imatge exterior d'Andorra

Un estudi per conèixer la imatge exterior d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) va posar en marxa el 6 de març passat una enquesta internacional per saber quina és l’opinió pública al món sobre Andorra. Per tal d’impulsar el projecte de redefinició de la marca Andorra, la CEA vol saber quin coneixement es té del país més enllà del territori andorrà i quins arguments contribueixen, de manera positiva o bé negativa, a projectar la imatge d’Andorra a l’exterior.

En l’enquesta també es pregunta als estrangers si a través dels coneixements que tenen del país se sentirien atrets per residir-hi o invertir-hi. L’estudi, titulat I tu com veus Andorra?, es pot respondre en quatre idiomes diferents i estarà disponible a la pàgina web de la CEA fins al pròxim 7 de maig.

Els resultats obtinguts es contrastaran amb els ja obtinguts d’una altra enquesta que es va fer amb anterioritat sobre la visió que tenen els ciutadans andor­rans del seu propi país. Els detalls de la primera enquesta d’àmbit nacional es donaran a conèixer el pròxim 29 de març a la sala Consòrcia del Centre de Congressos. A banda de fer una radiografia sobre l’opinió pública nacional i dels aspectes positius i negatius, a l’estudi també es preguntava amb quins països es podia emmirallar Andorra.

tracking