Crèdit Andorrà arriba a València amb Banco Alcalá

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup Crèdit Andorrà va informar ahir mitjançant un comunicat que s’implanta al centre de València a través de Banco Alcalá, la filial de banca privada a Espanya. Des del grup es va destacar que l’entitat, orientada a la gestió de patrimonis a través d’un servei boutique de banca privada i gestió d’actius, ratifica així el seu interès per València com a plaça financera.

Banco Alcalá ha apostat per la presència al territori amb l’objectiu de facilitar un servei especialitzat i personalitzat, així com per reforçar la relació de proximitat amb el client. L’equip està format per professionals sènior amb un ampli coneixement de la zona, experiència i una trajectòria consolidada en banca privada i gestió d’actius.

Així es va detallar que Jose Samper, com a director a Llevant de Banco Alcalá, liderarà el desenvolupament del negoci a la zona. Samper té una dilatada experiència de més de disset anys en el sector de la banca privada a València. Estarà acompanyat de Sergio Montesinos, banquer privat sènior amb una experiència de vint anys en l’àrea de banca privada, control de riscos de mercat i gestió d’actius. A més, té un profund coneixement de la Comunitat Valenciana i Múrcia.

Banco Alcalá ha passat de tenir un patrimoni sota gestió de 200 milions d’euros el 2011 als 2.300 milions d’euros actuals. Unes xifres que tal com es va remarcar en el comunicat “avalen l’objectiu del banc de consolidar-se com una de les entitats de referència en banca privada i gestió d’actius a Espanya”.

tracking