bopa

Borja Aguado es postula per ocupar la plaça vacant de fiscal adjunt

L’aspirant que ha obtingut la millor qualificació també és el primer per a una plaça de batlle

Borja Aguado es postula per ocupar la plaça vacant de fiscal adjunt

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jurista Borja Aguado es postula per ocupar la plaça vacant de fiscal adjunt després d’haver obtingut la millor qualificació en el concurs d’oposició per ocupar aquest càrrec convocat pel Consell Superior de la Justícia. Segons va publicar ahir el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA), l’aspirant Aguado també ha aconseguit la millor qualificació en el concurs d’oposició obert per ocupar una plaça de batlle. El fet que el jurista s’hagi postulat per ocupar el càrrec de fiscal adjunt fa que la segona millor qualificada a l’oposició per a batlle, Stéphanie Garcia, sigui l’escollida pel tribunal examinador per optar a aquest càrrec.

Tots dos iniciaran la fase de formació complementària per a les funcions de fiscal adjunt, Aguado, i de batlle, Garcia, malgrat que contra els acords adoptats el 6 de febrer pel Tribunal Superior de Justícia hi ha la possibilitat d’interposar un recurs contenciós administratiu.

D’altra banda, el BOPA va publicar ahir el cessament de la fins a l’1 de febrer representant d’Andorra prop dels organismes internacionals competents en l’àmbit de la prevenció i la lluita contra la corrupció, en concret prop del Grup d’Estats contra la Corrupció (GRECO) del Consell d’Europa. La renúncia de Jordi Alcobé a seguir encapçalant, entre d’altres, el ministeri de Funció Pública, i la conseqüent remodelació del Govern ha provocat que la recentment nomenada secretària d’Estat de Justícia i Interior, Ester Molné, hagi cessat d’aquest càr­rec. El Govern ha decidit que la nova representant d’Andorra en aquest organisme internacional sigui l’advocada Patrícia Quillacq.

tracking