solidaritat

L'edició extra dels Encants recapta més de 8.700 euros

L'edició extra dels Encants recapta més de 8.700 euros

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comitè d’Andorra d’Unicef va recaptar 8.716 euros durant l’obertura de la passada edició extraordinària del mercat solidari dels Encants, que es va celebrar del 30 de gener al 3 de febrer. Els diners, que aniran destinats a un projecte per millorar l’accés als serveis bàsics de la República del Congo, se sumen als més de 16.000 recollits durant l’obertura del passat novembre i desembre i als prop de 14.000 que es van recaptar durant els Encants Vintage realitzats els 8 i 9 de novembre a l’Hotel Delfos.

Aquesta edició especial dels Encants va comptar amb preus encara més baixos, amb descomptes de com a mínim el 50% i va estar motivada per la manca d’un magatzem on guardar tots els articles no venuts per a la propera edició. Com és habitual, van ser moltes les persones que van passar pel mercat per comprar i fer el seu donatiu. Aquest mercat solidari es va poder celebrar gràcies a la cessió del local al carrer de la Sardana des d’on es va vendre tot el material a través de la col·laboració de MoraBanc.

En les properes setmanes es procedirà a fer donació a altres entitats com ara Càritas o Carisma, entre d'altres, de la roba, sabates, joguines i altres articles que no s’han venut perquè els beneficiaris d’aquestes organitzacions en puguin gaudir.

tracking