Urbanisme

La capital inicia les obres de la separativa d'aigües, que tenen un cost de 237.450 euros

La capital inicia les obres de la separativa d'aigües, que tenen un cost de 237.450 eurosANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Andorra la Vella inicia demà la primera fase de les obres de la construcció de la xarxa de separativa d’aigües que afectarà els carrers de la Creu Grossa, Closes de Guillemó i Príncep Bisbe Iglesias, va destacar l’administració local en un comunicat. La realització d’aquestes tasques tindrà un cost per a Andorra la Vella de 237.450 euros.

La capital estima que les tasques tindran una durada de vuit setmanes, però per evitar entorpir la circulació de la zona “s’ha decidit iniciar els primers treballs ara i reprendre’ls un cop finalitzat el curs escolar, de tal manera que la fase 1 quedi enllestida a l’agost”, es detalla en el comunicat.

Alteracions del trànsit

Durant els primers dies s’espera que no hi hagi alteracions en la circulació, però més endavant sí que hi haurà variacions. En concret, les escales d’accés que comuniquen l’avinguda Meritxell amb la Creu Grossa romandran tancades durant un mes. Aquesta via, especialment, la utilitzen els alumnes més grans que cursen els estudis al col·legi Sant Ermengol. Per aquest motiu, el comú ha contactat amb el centre per informar els estudiants i professors de la situació.

Per un altre costat, FEDA aprofitarà les obres de la separativa d’aigües per desdoblar el subministrament elèctric de baixa tensió. A més a més, Andorra Telecom renovarà la xarxa de telecomunicacions. Aquestes tasques també es complementaran amb la reforma i la unificació de les voravies de la zona.

Amb això es dona resposta a un ple de comú que va tenir lloc a final de juny i en el qual es va aprovar licitar les obres de la construcció de la xarxa de separativa de recollida d’aigües al carrer de la Creu Grossa.

tracking