Oci

El Saló del Videojoc s'ampliarà a la plaça Coprínceps i a Illa Carlemany

L’esdeveniment comptarà amb 111 punts de joc i 19 zones distribuïdes en 1.700 metres quadrats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, i la presidenta de l’Associació de Comerciants de l’avinguda Carlemany i Travesseres, Susagna Venable, van presentar ahir la vuitena edició del Saló del Videojoc d’Andorra. Com a gran novetat, l’esdeveniment comptarà amb dos nous escenaris a banda del Prat del Roure: Illa Carlemany i la plaça Coprínceps, on s’habilitarà una carpa de 50 metres quadrats en què hi haurà diferents ambients de jocs i de realitat virtual.

El saló tindrà lloc del 17 al 19 de febrer, des de les 11 fins a les 21 hores, i comptarà amb 111 punts de joc. En total, 19 zones de joc distribuïdes al llarg de 1.700 metres quadrats.

“Cada any intentem portar els darrers jocs i l’última tecnologia. La voluntat és oferir les últimes novetats. És una activitat molt maca per a Escaldes i el jovent d’Andorra”, va comentar Nadal. El director general d’Andorra Telecom també va parlar sobre alguns dels plats forts amb els quals comptarà el saló, com les batalles làser, zones per jugar a realitat virtual amb jocs d’última generació com Starwars Battlefort, Batman Arkham, Drive Club i Resident Evil Kitchen. També es produiran batalles de cosplay i hi haurà videojocs de realitat augmentada per a diferents franges d’edat com Chromville, Pokemon Go i Harry Potter.

Per evitar l’assistència de jugadors professionals dels països veïns els organitzadors van explicar que hi haurà premis però que no seran econòmics. A data d’avui hi ha 130 persones inscrites.

tracking