noves tecnologies

Andorra acull al febrer un congrés internacional de seguretat de la informació

Una quinzena de ponents especialistes en ciberseguretat protagonitzaran les ponències centrades en legal, bancària i informàtica forense

Andorra Telecom estrena local i amplia l'horari als dissabtesXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra la Vella acollirà els pròxims dia 3 i 4 de febrer el primer congrés internacional #Conand destinat a promoure i estimular l’intercanvi de coneixements en matèria de seguretat. Una quinzena de ponents

especialistes en ciberseguretat protagonitzaran les ponències centrades en tres àrees d’interès: legal, bancària i informàtica forense.

La cita, segons han informat avui des d'Andorra Telecom, està adreçada a perfils molt amplis de públic, des d'eempresaris i professionals experts de seguretat en les TIC, professionals del món del dret i membres de la justícia, agents especialitzats de la policia, fins directius del sector bancari o famílies.

El caràcter divulgatiu del congrés queda refoçat per la gratuïtat de l’assistència, que s’ha de formalitzar a través del web www.conand.ad. En aquests moments, ja hi ha inscrits un total de 120participants. També s’ha volgut comptar amb xerrades i tallers d’educació destinats a pares, adolescents i nens sobrel’ús responsable i segur d’Internet.

El congrés s’inaugurarà el divendres, dia 3 de febrer, a les 9 del matí. La totalitat deles conferències tindran lloc al centre de congressos d’Andorra la Vella amb sessions de matí i tarda.

#Conand està impulsat per un grup de professionals del món de la seguretat de la informació i Andorra Telecom. El comitè organitzador està integrat per Nicolàs Castellano, Àlex Estalés, Annabel López, Cèsar Marquina, David Julián i Josep Rua.

tracking