societat

Unes 40 famílies de Sant Julià no poden pagar la llum

Càritas assumirà la factura elèctrica d’aquelles llars que no puguin permetre’s posar la calefacció

Unes 40 famílies de Sant Julià no poden pagar la llumARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una quarantena de famílies de Sant Julià de Lòria no poden pagar la factura de la llum. És per això que arran de l’onada de fred que ha fet caure el termòmetre fins a valors negatius Càritas ha decidit assumir el cost del consum elèctric de les famílies que no s’ho puguin permetre. El president de Càritas parroquial de Sant Julià de Lòria, Jordi González, i el mossèn de la parròquia, Pepe Chisvert, van donar a conèixer ahir la decisió de l’associació de beneficiència, que pagarà la factura de la llum de qui ho necessiti com a mínim durant aquest mes. Amb tot, si segueix fent fred i hi ha famílies que no poden escalfar-se per manca de recursos econòmics seguiran ajudant-les quan calgui.

L’objectiu és que ningú passi penúries a casa seva per tal de no gastar o d’evitar factures que no poden costejar, segons va narrar Chisvert, que va explicar que estan contactant amb les famílies de les que tenen coneixement per “animar-los a engegar la calefacció perquè no passin fred”. “Nosaltres assumirem la factura d’aquests dies de fred com a Càritas”, va manifestar.

Segons va destacar el capellà, aquesta és una iniciativa que s’està duent a terme més enllà de la parròquia, a nivell nacional. Així, va apuntar que “els diferents assistents socials de Govern, comuns i Càritas estem portant endavant aquesta recerca per donar resposta a aquesta necessitat”.

tracking