turisme

Retencions de poc més de dos quilòmetres a Encamp per la baixada de les pistes d'esquí

Retencions de poc més de dos quilòmetres a Encamp per la baixada de les pistes d'esquíXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La baixada de les pistes d’esquí va provocar un dia més retencions a les carreteres. On més ho van patir va ser a l’entrada d’Encamp en sentit sud, on les cues van arribar a ser de dos quilòmetres, segons va informar el servei de Mobilitat. També hi va haver problemes a partir de les cinc de la tarda a les entrades de Canillo i el Tarter pel nombre de vehicles que abandonaven els aparcaments de les estacions d’esquí per dirigir-se cap a les parròquies centrals. Les retencions no es van circumscriure a la CG-2, la via que es fa servir per evacuar les pistes de Grandvalira, sinó també a la CG-4, en aquest cas per creuar la Massana.

Un cop les retencions van desaparèixer d’aquests punts del país, es van formar a la frontera del riu Runer. Van arribar a ser d’un quilòmetre i mig a causa dels vehicles que volien creuar la frontera sud per abandonar el Principat.

Al migdia hi va haver cues per entrar a Andorra. Van arribar a ser d’un quilòmetre a l’N-145, la carretera que uneix la Seu d’Urgell amb el Principat. Un cop passada la frontera, els vehicles es van trobar amb un quilòmetre i mig més a Sant Julià.

tracking