Trànsit

Mobilitat registra cues d'entrada al país de més de quatre quilòmetres

La retenció es va iniciar al matí a la frontera del riu Runer fins a Sant Julià i va durar cinc hores

L'entrada de vehicles superarà les previsions de MobilitatXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Principat va viure ahir una jornada intensa de trànsit. Ja des del matí el Centre Nacional de Trànsit va enregistrar retencions d’entrada al país en direcció les pistes d’esquí. Per entrar al país, a la frontera del riu Runer es van generar cues entre les 11 i les 13 hores. Una situació que es va estendre fins a l’entrada de Sant Julià de Lòria provocant una caravana de fins a quatre quilòmetres i cinc hores de cua, des de les 11.30 fins a les 16 hores.

Una mica més d’hora, des de les 9.30 fins a les 10 hores, Encamp registrava cues per arribar a pistes, a la carretera general dos, encara que la concentració més important de vehicles es va produir a la tarda, de baixada. Sobretot a l’entrada de Canillo en sentit sud, una retenció que es va iniciar a les 16.15 hores i que va durar fins pràcticament les 20 hores, ocasionant cues de dos quilòmetres i provocant retencions també a l’entrada d’Encamp durant prop de dues hores i al Tarter, amb congestions de fins a un quilòmetre i mig.

La Massana també va presentar afectacions en sentit sud, concretament al Prat del Colat i a la carretera general quatre, des de les 16.15 fins a les 18.50 hores, encara que des de Trànsit tampoc no van poder precisar la llargada de la cua. En sentit contrari, d’entrada a la parròquia també es van registrar congestions.

D’altra banda, a les 19.25 hores va començar a generar-se una retenció en sentit sortida del país, a la frontera del riu Runer, que va superar els dos quilòmetres de cua. El trànsit al centre del país va ser dens al llarg de tot el dia, sobretot a l’avinguda Tarragona.

tracking