comunicacions

Nou forfet d'un euro i mig diari per navegar i fer trucades des d'Espanya

El nou servei cobrirà 100 MB de dades i 60 minuts de trucades al dia

Nou forfet d'un euro i mig diari per navegar i fer trucades des d'EspanyaANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Telecom ha llançat dos nous forfets d’1,5 euros cadascun per 100 MB de dades i 60 minuts de trucades al dia des de l’Estat espanyol. Després de donar d’alta el servei –trucant al 115 o des de l’agència comercial–, els nous forfets s’activaran un cop s’utilitzi el mòbil i caducaran a la mitjanit del mateix dia. Si s’han esgotat els 100 MB i els 60 minuts es renovaran automàticament, però si no s’han gastat es perdran (el client rebrà un sms d’avís quan superi el 80% de les dades).

El director de negociació estratègica d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, va presentar ahir la novetat, que només beneficia els clients que es desplacin al país veí del sud, per explicar que s’ha apostat per aquests paquets “vist l’èxit del roaming des del juliol”, quan es van aplicar les noves tarifes que rebaixaven el preu de 0,95 cèntims a cinc el mega i de 95 a 60 cèntims pel primer minut de trucada. “Els resultats han estat espectaculars”, va dir, ja que el consum de dades ha augmentat un 2.358% atès l’elevat preu que hi havia abans de la rebaixa (de juliol a novembre es van consumir 2,6 milions de MB).

Casadevall preveu un augment de l’ús de la itinerància atès que amb les tarifes vigents fora del forfet amb un euro i mig es poden consumir 30 megues i efectuar dues trucades de dos minuts. Pel que fa a la veu, amb l’euro i mig del forfet es podran fer trucades a Espanya i Andorra i també rebre’n. Casadevall va afirmar que la companyia té “sobre la taula” estudiar futures rebaixes però va avisar que serà “el 2017 o més enllà”. La companyia ha arribat a acords amb 25 països europeus per reduir els preus dels serveis.

tracking