Infraestructures

Lliurades 12.000 firmes demanant la rotonda del Punt de Trobada

L’executiu diu que es preveu a les fases pendents de la desviació de Sant Julià

Lliurades 12.000 firmes demanant la rotonda del Punt de Trobada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Toni Martí, i el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, van rebre ahir 12.040 signatures que donen suport a la construcció d’una rotonda que faciliti l’accés al Punt de Trobada i la sortida de vehicles en ambdues direccions. Una delegació de quatre treballadors del centre comercial va fer entrega de les firmes favorables a una iniciativa promoguda pels mateixos empleats, que també s’havien queixat de la desaparició de la parada d’autobusos situada davant de l’establiment lauredià.

Els representants dels treballadors van assegurar en un comunicat de premsa que de la trobada amb Martí i Torres va sortir el compromís de l’executiu de fer el necessari perquè es restableixi el servei d’autobús que està fent parada a un quilòmetre del centre comercial des de fa diverses setmanes un cop es van prohibir els girs a l’esquerra en aquest tram de la CG-1.

Respecte a la sol·licitud de construcció d’un punt rodó, el comunicat de premsa assenyala que el cap de Govern i el ministre van fer referència a una “hipotètica” rotonda prevista en el pla general de carreteres si es duguessin a terme les fases pendents de la desviació de Sant Julià de Lòria. Els treballadors també van assegurar que al llarg de la reunió “no es va concretar res respecte a la sol·licitud presentada”.

Cal recordar que Ordenament Territorial va decidir el 27 d’octubre prohibir els girs a l’esquerra a la CG-1 i, segons els treballadors, això ha comportat un perjudici tant als clients del centre comercial que venen des d’Espanya com als treballadors que han d’anar fins a Sant Julià.

tracking