Mobilitat

Col·lapse per entrar al país amb 16 quilòmetres de cues

Es van registrar 13 km de retencions a la frontera sud i tres a Sant Julià i també hi va haver densitat per baixar de pistes

Col·lapse per entrar al país amb 16 quilòmetres de cuesC. Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’inici del pont de la Puríssima va registrar ahir fins a setze quilòmetres de cues d’entrada al país des del migdia fins a primera hora de la tarda. Els principals problemes es van produir a la frontera del riu Runer, on es van arribar a formar fins a tretze quilòmetres de retencions, segons va informar ahir el Servei de Mobilitat. Per altra banda, també hi va haver lentitud a l’entrada de Sant Julià de Lòria, amb cues de fins a tres quilòmetres.

Les retencions van començar a les 12 del migdia tant a l’N-145 per entrar des de l’Estat espanyol com al poble de Sant Julià en sentit nord i es van allargar fins a un quart i cinc de quatre i les quatre de la tarda respectivament.

A la tarda hi va haver lentitud a la frontera per sortir del país però sense arribar a provocar retencions. En aquest cas, segons Mobilitat, la densitat viària va durar des d’un quart i cinc de set de la tarda fins pels volts de les vuit del vespre.

Baixada de pistes

Pel que fa als problemes de mobilitat coincidint amb la baixada dels esquiadors de pistes, es van registrar retencions a l’entrada de Canillo i al Prat del Colat. En el primer cas hi va haver congestió durant uns tres quarts d’hora, des de les cinc fins a un quart de set de la tarda. I a l’entrada de la Massana en sentit sud la lentitud es va allargar durant mitja hora, des de tres quarts de sis fins a un quart de set de la tarda.

Més retencions avui i demà

El Servei de Mobilitat preveu que els problemes a la carretera continuïn durant el dia d’avui i també de demà. Avui encara s’espera trànsit dens a la frontera del riu Runer per entrar al Principat durant el matí, de les 9 a les 14 h, mentre que per sortir es preveu lentitud amb possibles retencions de les 16 fins a les 21 h a la frontera amb Espanya.

De cara a demà, Mobilitat espera més retencions d’entrada des del país veí del sud. En concret, calcula que hi haurà trànsit dens amb possibles retencions durant el matí, de les 9 a les 13 h a la frontera del riu Runer. A més, s’esperen també cues a la frontera del Pas de la Casa de les vuit del matí fins a la una del migdia. Per sortir hi podria haver trànsit dens de les 11 a les 20 h a la frontera del riu Runer i de 16 a les 18 h per la frontera del Pas de la Casa. Diumenge hi hauria incidències d’entrada i de sortida a la frontera nord i de sortida a la sud.

Col·lapse per entrar al país amb 16 quilòmetres de cues

tracking