política

SDP diu que Bonet va acudir a la reunió com a ciutadana

La consellera va evitar pronunciar-se sobre per què va assistir a la sessió

SDP diu que Bonet va acudir a la reunió com a ciutadanaAgències

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Socialdemocràcia i Progrés (SDP) va manifestar ahir que la consellera general Sílvia Bonet va acudir com a ciutadana a la reunió que el dilluns van mantenir representants de les formacions polítiques amb membres del Govern per abordar el marc institucional en el marc de les negociacions de l’acord duaner amb la Unió Europea. “Aquesta reunió, trobada, era oberta als del pacte d’Estat, als membres del Consell General, la societat civil i a les persones, era una trobada àmplia amb els assessors de Govern i assessors de cada grup”, va destacar ahir Víctor Naudi, conseller general d’SDP. “Era una invitació oberta a tothom”, va emfatitzar Naudi.

No obstant això, la convocatòria de Govern deixava clar que era una trobada en la qual només podien assistir els assessors de l’executiu i els d’altres formacions polítiques. De fet, Saboya va manifestar que SDP havia dit que no acudiria a la trobada. Tot i així, Bonet sí que hi va participar. La consellera, però, no va voler fer declaracions al Diari al respecte.

Naudi va relatar que no participen del pacte d’Estat “ni a les suposades reunions de treball, que no ho són” perquè “hi ha una manca de confiança amb els socis signataris del mateix pacte i, per l’altra, perquè les aportacions que es puguin fer, que és del que es tractaria, no s’estan fent”. Per això, va defensar que SDP vol participar activament a les negociacions. “Per anar a fer el paper de figura, no anem, nosaltres no en sabem, nosaltres volem participar activament”, va puntualitzar Naudi. A més, va lamentar que el Govern només estigui “informant, però no es produeixi “un retorn” i s’escolti “les necessitats” dels agents socials.

tracking