trànsit

Es recullen 3.600 signatures perquè es faci una rotonda al Punt de Trobada

Es queixen dels perjudicis que ha comportat l'eliminació dels girs a l'esquerra

Es recullen 3.600 signatures perquè es faci una rotonda al Punt de TrobadaArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En les darreres quatre setmanes, i a "iniciativa de persones afectades", unes 3.6000 persones han signat una sol·licitud, que es presentarà al Govern la setmana vinent, demanant-li “que vulgui adoptar les decisions escaients per a construir una rotonda a la carretera General 1, kilòmetre 3, per a permetre tan l’accés com la sortida del centre comercial E.Leclerc- Punt de Trobada en els millors terminis", segons han informat avui els impulsors de la iniciativa a través d'un comunicat de premsa.

En la sol·licitud es fa constar que la decisió o l’acord del Govern de prohibir els girs a l’esquerra per entrar o sortir del centre comercial que s’ha aplicat des del 27 d’octubre d'enguany "ha comportat uns perjudicis importants tan als clients com al personal que hi treballa". Els signants de la petició fan constar que "els clients procedents de la frontera espanyola queden desorientats en no poder accedir com tenien acostumat al centre comercial" i que la senyalització comercial que s’ha fet a la rotonda del centre comercial River "afavoreix encara més la desorientació".

La sol·licitud també fa un esment especial als "perjudicis" que pateixen "nombrosos" treballadors del centre comercial assenyalant que "no poden fer el gir habitual per retornar a casa i es veuen obligades a suportar cues i embotellaments fins a la rotonda de la depuradora per a poder després fer el gir per dirigir-se cap als seus domicilis". "Aquesta maniobra forçada és generadora de molts nervis i fa perdre hores de descans", conclouen.

D’igual manera, argumenten que els treballadors fronterers del centre comercial no hi poden accedir directament i veuen retardada la seva incorporació al lloc de treball en haver de remuntar fins a la rotonda del River, amb força retencions en els dies i hores d’afluència, per a tornar a baixar per entrar al Punt de Trobada.

I finalment el document fa referència a la supressió del transport públic atès que “la prohibició del gir a l’esquerra ha fet que la Cooperativa Interurbana hagi deixat de prestar el servei de transport públic fins al centre comercial", amb el conseqüent perjudici per als usuaris.

tracking