administració

Més efectius al servei d'Immigració per evitar les cues

S’ha habilitat un taulell per recollir les targetes i un altre per als rebuts de la revisió mèdica

Més efectius al servei d'Immigració per evitar les cuesXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern va informar ahir que ha decidit reforçar el nombre d’efectius que atenen els ciutadans al servei d’Immigració, per tal de facilitar la tramitació dels permisos de treball durant la temporada d’hivern i així pal·liar el col·lapse que s’ha registrat durant els darrers dies. Tal com es va explicar en un comunicat, s’han habilitat dos nous taulells en l’horari d’atenció al públic, des de les vuit del matí fins a la una del migdia. Un de destinat al lliurament de les targetes a les persones que únicament havien de fer aquest tràmit. L’altre, per recollir els rebuts de convocatòria per a la revisió mèdica.

Des de l’executiu es va recordar que en aquestes dates és habitual que el servei rebi un gran nombre d’usuaris per tramitar el seu permís de treball, ja que coincideix amb l’imminent inici de la temporada d’hivern i amb l’aprovació de les quotes especials de temporada.

Amb aquesta mesura, es va destacar, “s’agilitzen els tràmits i no s’allarga el temps d’espera de les persones que concorren a les oficines”. D’altra banda, es va recordar que un any més el servei d’Immigració ha habilitat un taulell, fins a final del mes de desembre, situat a l’oficina del servei de policia del Pas de la Casa. En aquest cas l’atenció es fa entre les 9 i les 13 hores.

I és que malgrat que des del 22 de novembre es va notar un increment de ciutadans a les oficines, van ser dilluns i dimarts els dies amb més usuaris. Tants que fins i tot les cues sortien fora de les dependències i els responsables van tancar més tard per poder atendre tothom.

GOVERN ADJUDICA LES OBRES PER CONSTRUIR EL NOU PASSEIG DEL RIU DEL PAS DE LA CASA

El consell de ministres va aprovar ahir l’adjudicació definitiva de la primera fase dels treballs del projecte de millora del paisatge en l’entorn urbà fronterer del Pas de la Casa per un import de 489.446,92 euros. Es farà un passeig vorejant la llera del riu Arieja, d’uns 230 metres lineals amb començament a la CG-2 i el carrer Major, i final al carrer de l’Abeurador, i amb connexió al carrer de l’Arieja.

D’altra banda, també es va aprovar un emissió de refinançament de deute públic en bons per un import de 150 milions d’euros. Es tracta de la renovació del paquet emès el 18 de desembre del 2013 que venç el 19 de desembre d’aquest any. La nova emissió torna a tenir un venciment de 36 mesos a un interès fix anual de l’1,15%. A més, es van aprovar 4 autoritzacions de treball per a metges o infermers durant la temporada d’hivern i s’ha convocat la beca Collège d’Europe 2016-2017.

tracking