societat

Crèdit Andorrà se suma al pacte mundial de l'ONU

Peralba diu que la relació del país amb la UE ha de ser “asimptòtica”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Crèdit Andorrà va anunciar ahir la seva adhesió al pacte mundial de les Nacions Unides i contribuirà a l’assoliment dels objectius de desenvolupament sostenible. En total són 17, però l’entitat s’ha compromès amb sis, els relatius a salut i benestar, educació de qualitat, treball digne i creixement econòmic, indústria, innovació i infraestructures, consum i producció responsables i acció climàtica.

El conseller delegat de Crèdit Andorrà, Josep Peralba, va destacar la tasca que s’ha fet en l’àmbit de la responsabilitat social corporativa i va insistir en la necessitat d’avançar cap a un món “més sostenible” si es vol “un futur millor per a les noves generacions”. Així, va remarcar que l’acte d’ahir tan sols era “l’inici del camí” i que l’estratègia s’implantaria a totes les seus del grup a d’altres països. “Som la primera entitat i em faria il·lusió que no siguem els únics”, va desitjar.

El responsable de l’oficina per Espanya i Andorra del centre regional d’informació de les Nacions Unides va celebrar l’actitud de l’entitat tot recordant que “és un acte ètic” i el va qualificar de “moment històric”. En tractar-se d’una acció global, va destacar que el banc pot esdevenir un exemple per a altres països de les Nacions Unides.

D’altra banda i a preguntes de la premsa, Peralba va explicar que creu que Andorra i la Unió Europea haurien de mantenir una relació “asimptòtica” –és a dir, que no s’arriben a tocar mai–. I hi va afegir: “Una cosa és atansar-se, l’altra que ens arribem a tocar massa.” Amb tot, no va voler entrar en més detalls tot afirmant que és “cosa del Govern”.

Crèdit Andorrà se suma al pacte mundial de l'ONU

tracking