La policia deté una dona que entrava al país amb més de 80 grams de droga

Els agents també arresten dos residents després d’una baralla multitudinària en un local d’oci

La policia deté una dona que entrava al país amb més de 80 grams de drogaArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va informar ahir de la detenció d’una dona per un delicte contra la salut pública, ja que accedia al país amb més de 80 grams d’estupefaents. Segons es va detallar en el balanç setmanal que fan des del cos de seguretat, l’incident es va produir diumenge passat a les 18.30 hores a la frontera francoandorrana de Porta, quan els agents van aturar el cotxe d’una resident de 32 anys a la qual se li van trobar 54 grams d’speed, 23,3 grams de ketamina, 6 grams d’opi i 0,6 grams d’èxtasi. La detinguda va passar a disposició judicial ahir pels volts de les cinc de la tarda.

Etiquetes:

Aquesta, però, no va ser l’única detenció que va practicar la policia al llarg de la setmana. Els agents van detenir el dia 25 a la nit dos residents, de 19 i 21 anys, com a presumptes autors d’un delicte de maltractament i lesió. Els joves van ser arrestats després que una patrulla fos requerida a l’exterior d’un local d’oci d’Andor­ra la Vella on s’estava produint una baralla multitudinària en la qual va resultar agredida una persona. El dia 27 a la matinada també es va detenir una resident de 19 anys com a presumpta autora d’un delicte contra la funció pública, l’honor i la llibertat a l’exterior d’un local de la Massana.

Els agents també van detenir un no resident a la frontera de Porta per un presumpte delicte contra la funció pública, a més d’una resident de 36 anys a Santa Coloma com a presumpta autora d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. Els fets es van produir el dia 22 a les deu del vespre i una patrulla es va haver de desplaçar fins al domicili particular per tal d’intervenir per una agressió de parella.

Per últim, la policia també va detenir quatre persones per delictes contra la seguretat del trànsit. El més destacat es va produir el dia 26 a les 19.11 hores, quan es va detenir un conductor que havia patit un accident i que presentava una taxa d’alcoholèmia de 3,21 grams per litre.

tracking