solidaritat

Arrenca la tercera campanya de donació de sang

Amb aquesta campanya, que se celebra des d'ahir i fins avui al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany, se superarà el miler d’extraccions durant el 2016

Arrenca la tercera campanya de donació de sang
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera campanya de donació de sang de l’any, organitzada per la Creu Roja Andorrana, suposarà la superació d’un miler de donants durant el 2016, ja que cada campanya s’aconsegueixen entre 200 i 300 donacions, i a la marató se’n van realitzar 400. La campanya se celebra des d’ahir fins avui a a la sala d’actes del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, i tot i la preocupació de l’organització pel canvi d’ubicació, abans de començar la jornada ja hi havia gent esperant per poder donar sang.

El gerent de la Creu Roja, Sergi Penedès, va fer una valoració molt positiva de la conscienciació de la ciutadania, ja que cada vegada s’uneix més gent, i “marxen enfadats quan no compleixen els requisits per donar”. Entre trenta i quaranta voluntaris participen aquests dos dies a la campanya per tal d’ajudar en l’organització i informar els donants dels passos a seguir.

tracking