Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Mobilitat

Més d'onze quilòmetres de cua per entrar al Principat

La carretera N-145 d’entrada al Principat des de Catalunya va registrar ahir cues quilomètriques. Segons va informar el Servei de Mobilitat, es van formar retencions que van arribar als 11,5 quilòmetres durant quatre hores, en concret des de dos quarts d’onze del matí fins a dos quarts de tres de la tarda.
Per altra banda, també es van produir retencions a l’entrada de Sant Julià, que en aquest cas es van allargar durant un quilòmetre i mig des de dos quarts de dues fins a un quart de quatre de la tarda.
Els problemes viaris per entrar al país es podrien allargar
  • #2 Cui prodest ?
    (27/11/16 08:11)

    A la Generalitat ja li va be. Per aixo no veureu mai un mosso ni a la rotonda de La Seu,ni a Pons. Prefereixen que la gent esquii a Catalunya. A la Guardia Civil i a la Policia espanyola sel en fot per aixo mantenen aquests controls dignes del segle 19 a la frontera i a la duana. El Govern d'Andorra prefereix prohibir els girs a l'esquerra perjudicant a tot St.Julia i als comerços abans que fer-acabar la variant aturada. Els policies andorrana de la frontera o no hi son, o nomes hi ga 1 carril o estan en mode hivernant a la caseta.

    Respondre
  • #1 GRDAND
    (27/11/16 07:44)

    Amb un tren, això no passaria.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts