estacions

Grandvalira estrena la temporada dissabte

Grandvalira estrena la temporada dissabte amb l'obertura parcial al Pas de la CasaGRANDVALIRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira inaugurarà la temporada 2016-17 aquest dissabte, 26 de novembre amb una obertura parcial al sector Pas de la Casa, tal com ha informat l'estació aquesta tarda en un comunicat de premsa. Des del domini ressalten que els equips tècnics continuen treballant a contrarellotge per afavorir al màxim el condicionament de més superfície esquiable i que després de les precipitacions en forma de neu de les últimes hores, es treballan intensament per garantir "unes condicions de neu que compleixin amb els estàndards de qualitat i seguretat" per a la pràctica de l'esquí.

Tanmateix, la xarxa d’innivació ha estat activa al llarg de la jornada d’avui i es preveu que la producció de neu segueixi en funcionament durant la nit per complementar els 30 centímetres de neu nova caiguts al domini, sempre que les condicions climatològiques ho permetin. A més, s'espera una baixada de temperatures i l’arribada d’una petita pertorbació de cara el cap de setmana.

Els sectors de Grau Roig, Encamp, Canillo, El Tarter i Soldeu continuen treballant per garantir l’obertura en els propers dies.

Aquesta temporada es preveu que s’allargui la temporada fins el 17 d’abril, els que suposarà 143 dies d'activitat, vuit dies més que en la temporada anterior, sempre que les condicions meteorològiques siguin favorables.

Grandvalira encara la nova temporada amb una inversió de 13 milions d’euros destinats a la millora de l’experiència del client amb la instal·lació de quatre nous remuntadors, el condicionament de tres noves pistes, la incorporació de més serveis a l’Escola d’Esquí i Snowboard, la diversificació dels seus punts de restauració, així com en l’aposta per la innovació tecnològica.

tracking