successos

L'andorrà Iván Ramírez, que va ser apallissat fa 42 dies a Aragó, surt del coma induït

L'andorrà Iván Ramírez, que va ser apallissat fa 42 dies a Aragó, surt del coma induïtARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de moltes setmanes d’una angoixant espera, l’atleta andorrà Iván Ramírez, que feia 42 dies que estava ingressat a l’UCI a l’hospital Lozano Blesa de Saragossa, a conseqüència d’una brutal pallissa a Ejea de los Caballeros, va sortir del coma induït i va ser traslladat a planta, segons va informar ahir El Periódico de Aragón.

Etiquetes:

A més, l’ultrafondista ja comença a menjar i a beure de manera progressiva i va ser desconnectat de tots els aparells que l’ajudaven a respirar. Segons el rotatiu aragonès, els amics de Ramírez que el van anar a visitar van valorar positivament aquestes novetats, i van expressar que semblava que l’at­leta anava recobrant la consciència i que anava responent als estímuls. “Sembla que està conscient, però en una situació d’una llarga evolució per la seva recuperació”, van explicar pel diari.

Els metges que van tractar el jove andorrà van decidir no operar-lo per segona vegada. Durant tot el temps que va romandre ingressat a l’UCI, amb un coma induït i en estat molt greu, la família de l’atleta del Zénit Twinner, tots els seus amics i el seu grup d’entrenament van estar molt pendents del seu estat de salut i de la seva evolució, sobretot la seva mare i la seva xicota.

tracking