La mala combustió de la caldera d'un hotel causa quatre intoxicats per fum

Els bombers van haver de confinar el centenar de clients de l’establiment

La mala combustió de la caldera d'un hotel causa quatre intoxicats per fumXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ensurt ahir a l’hotel Pic Mari del Pas de la Casa. Un incident a la sala de calderes a primera hora del matí va obligar els bombers a confinar el centenar de clients que s’allotjaven a l’establiment dins les seves habitacions. Tot i que no es va arribar a produir cap incendi, la mala combustió de la caldera va omplir l’edifici de fum, envaint l’escala i els espais comuns, motiu pel qual els clients –ahir l’establiment estava pràcticament ple– van haver de romandre dins de les cambres fins que els bombers desplaçats al lloc van acabar de ventilar i treure tot el fum de l’edifici.

Etiquetes:

Malgrat això, quatre persones, una de les quals una treballadora de l’hotel, van haver de ser ateses pel servei urgent mèdic (SUM) per inhalació de fum. Amb tot, no van haver de ser traslladades a l’hospital, ja que van ser ateses i donades d’alta a la mateixa localitat encampadana.

Segons van explicar des del cos de bombers, pels volts de les nou del matí van acabar de treballar al lloc dels fets.

Sense aigua calenta

L’avaria a la caldera va deixar el centenar de persones que ahir s’allotjaven a l’hotel sense aigua calenta. La gerent de l’establiment situat al carrer de les Abelletes, Rosa Clar, va relatar que malgrat que van haver de marxar sense poder dutxar-se tots ells van entendre que havia estat un accident fortuït. “Precisament avui teníem bastanta ocupació, quasi ple, però tothom ha sortit bé i esmorzat, malgrat que no s’han pogut dutxar”, va narrar.

Clar va assenyalar que tot i que un operari va intentar arreglar la caldera, no va ser possible reparar el dany causat. Així, l’hotel haurà de romandre tancat fins que torni a disposar de caldera, de manera que l’establiment no agafarà cap reserva.

tracking