Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Detingut a Encamp després d'una persecució des de la frontera del riu Runer

Un home de 31 anys va saltar-se el control policial de la frontera i se l'acusa conducció temerària i desobediència greu
Actualitzada 14/11/2016 a les 18:57
Un home resident de 31 anys va ser detingut ahir al migdia després d'entrar al Principat amb un Seat Cordoba amb matrícula andorrana i saltar-se el control policial de la frontera del riu Runer. També va fer cas omís d'un altre control a l'entrada de Sant Julià de Lòria i, a partir d'aquí, la policia va activar un dispositiu de seguiment. Finalment va ser controlat en un carrer de la parròquia d'Encamp. Se l'acusa de delictes contra la seguretat del trànsit i contra la funció pública, conducció temerària amb perill concret contra les persones, i resistència i desobediència greu a funcionaris en l'exercici de llurs funcions.

Així es veu en el vídeo que un veí va enregistrar just en el moment de la detenció cedit per ATV.


A més d'aquesta, la policia ha efectuat tretze detencions més durant la darrera setmana. Entre aquestes, n'hi ha dues que van tenir lloc en locals d'oci nocturn. La primera, divendres a la matinada, va tenir lloc a Escaldes-Engordany on els empleats d'un local tenien problemes amb un client que estava molt alterat i agressiu. L'home, de 28 anys, va ser arrestat com a presumpte autor d'amenaces, injúries i resistència greu a funcionaris en l'exercici de llurs funcions. La segona va tenir lloc ahir a primera hora del matí en un local de La Massana on hi va haver una alteració de l'ordre públic en la zona d'estacionament de vehicles. Un jove de 20 anys va tenir una actitud despectiva i poc col·laboradora envers els agents que actuaven en la intervenció. L'home va ser detingut com a presumpte autor d'injúries i resistència greu a funcionaris.

La policia va arrestar la setmana passada un home i una dona residents de 21 i 22 anys respectivament, com a presumptes autors de maltractaments físics en l'àmbit domèstic. Els fets van tenir lloc dimarts a la tarda al Pas de la Casa, on s'havia produït una desavinença conjugal. També per maltractaments físics en l'àmbit domèstic va quedar detingut un home no resident de 32 anys. Va passar ahir a la matinada a Encamp.

Un altre dels detinguts és un home no resident de 24 anys, per desobediència a una ordre d'expulsió governativa. L'home també tenia una ordre judicial d'ingrés al Centre Penitenciari en ser condemnat en rebel·lia pel Tribunal de Corts.

A més, s'han detingut set persones més per conduir sota els efectes de l'alcohol, cinc de les quals van tenir accidents de trànsit i les dues restants s'havien saltat el codi de circulació.
Etiquetes
  • #1 Malavida
    (16/11/16 22:15)

    Lamentable el pto estrés de este país ............ No compensa trabajar tanto ,quizás lo s jefes deberían pensar más en el personal y no tanta presión .al final somos numeros oí estas mañana no estas!.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts