Política

Espot lloa Martí per admetre que va errar en no acceptar abans la dimissió d'Alcobé

Espot lloa Martí per admetre que va errar en no acceptar abans la dimissió d'AlcobéXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, va lloar ahir l’autocrítica del cap de Govern, Toni Martí, en reconèixer que s’havia equivocat en no acceptar la renúncia de l’exministre d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé, la primera vegada que la va presentar. Segons Espot, “sempre critiquem les figures polítiques perquè no reconeixen els seus errors i crec que el cap de Govern ha mostrat la seva alçada política amb aquesta decisió”. El ministre es referia a les declaracions de Martí respecte d’Alcobé realitzades dijous al Consell General durant la sessió parlamentària de control al Govern.

Espot ho va indicar després de la visita que va realitzar, conjuntament amb el Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, a l’escola especialitzada de Nostra Senyora de Meritxell. El ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior va admetre que no el van sorprendre les paraules del cap de Govern i va assegurar que “ha mostrat la seva alçada de mires i la seva alçada política en admetre-ho”. A més, Xavier Espot va indicar que “la decisió del cap de Govern crec que ha estat sincera i encertada i és per això que jo la valoro especialment”.

Incorporació d’un nou ministre

D’altra banda, el titular de la cartera d’Afers Socials, Justícia i Interior també va manifestar que desconeix si s’incorporarà un nou ministre a l’equip de Govern o si es repartiran les carteres entre els altres ministeris. A més, va reconèixer que “no és una decisió que em competeix a mi, però els ministres acceptarem la decisió que es prengui, com no pot ser d’una altra manera”.

Cal recordar que Martí va acceptar la dimissió d’Alcobé dissabte de la setmana passada.

tracking