Els bombers evacuen el comú de la capital per un avís de fum

L’incident va tenir lloc a la sala de juntes de la quarta planta però no se’n va trobar l’origen

Els bombers evacuen el comú de la capital per un avís de fumAna / S.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bombers van haver de desallotjar ahir el comú d’Andorra la Vella perquè va saltar l’alarma que hi havia fum a l’edifici, segons va explicar al Diari la cònsol major, Conxita Marsol.

Etiquetes:

Els fets van tenir lloc pels volts de la una del migdia i el fum es va trobar a la quarta planta, on hi ha quatre despatxos, el departament de comunicació i la sala de juntes. Precisament, aquest darrer recinte es va omplir de fum, però es desconeixen les causes que el van provocar. “Com que està en un lloc elevat, una de les hipòtesis és que entrés fum a aquesta sala d’una xemeneia veïna, perquè als despatxos del costat no n’hi havia”, va precisar Marsol, que hi va agregar que suposa que dilluns els bombers els donaran més detalls.

La cònsol va relatar que es va activar el protocol d’actuació en casos de fum i, per precaució, es va optar per evacuar durant uns quaranta minuts l’edifici, on treballen prop d’una cinquantena de persones. Marsol va detallar que fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar dos camions de bombers i uns deu membres d’aquest cos. “Van estar treballant a dins, però no hi van trobar res”, va exposar Marsol.

En el moment de l’incident, a més, el comú estava a punt d’acollir la celebració d’un matrimoni. El nuvi i els convidats també van haver de ser desallotjats, mentre que la núvia encara no havia arribat. Tot i que la celebració va començar amb uns 45 minuts de retard, el fum no va impedir que el cònsol menor, Marc Pons, oficiés la cerimònia.

Els bombers evacuen el comú de la capital per un avís de fum

tracking