POLÍTICA

Cinca assegura que la baixa d'Alcobé no modifica el calendari previst

Avui s'ha formalitzat la baixa d'Alcobé com a ministre d'Administració Pública, Transports i Telecomunicacions

Cinca assegura que la baixa d'Alcobé no modifica el calendari previstF.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

"La baixa com a ministre del senyor Alcobé", formalitzada avui amb la publicació al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA), no modificarà el calendari previst als dossiers que gestionava l'exdirigent, com el de la reforma de la Llei de la Funció Pública, segons ha assegurat el ministre Portaveu, Jordi Cinca. El ministre Portaveu, però, ha admès que si la "situació d'interinitat" que viu actualment el Ministeri "durés eternament, sí que es podrien veure afectats".

El portaveu també ha explicat durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, que no té "coneixement de quina serà la solució" plantejada pel cap de Govern, Toni Martí, per suplir la baixa deixada per Alcobé al capdavant de la cartera d'Administració Pública, Transports i Telecomunicacions. "A hores d'ara encara no hi ha formalitzada la decisió, els propers dies el cap de Govern prendrà les decisions que cregui convenients, amb un repartiment de carteres o amb la incorporació d'altres persones, però no tinc encara coneixement de quina serà la solució", ha dit Cinca.

Enquesta perquè els treballadors valorin l'Administració

El Govern facilitarà una enquesta a tots els treballadors de l'Administració General, tant personal fix com eventual, destinada a conèixer la seva opinió, per tenir més elements de valoració per elaborar la reforma de la Llei de la Funció Pública que prepara l'Executiu. "Volem recollir les màximes valoracions dels empleats", ha explicat Cinca. El termini per rebre els comentaris dels treballadors és el 21 de novembre, i les respostes s'inclouran en el material de negociació que prepara el Govern per a l'elaboració de la reforma.

tracking