Detinguda una dona per trencar a puntades de peu la porta de la casa de l'exparella

L’arrestada, una resident de 21 anys, va regirar les pertinences i portava a sobre marihuana

Una imatge d'arxiu de l'edifici central de la policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dissabte passat una noia de 21 anys i resident al país que va trencar a cops de peu la porta de casa de la seva exparella, a Escaldes-Engordany, i va entrar a l’interior del domicili. Un cop dins, va regirar les pertinences de la víctima, que en el moment dels fets no es trobava a casa, però que va arribar quan la noia encara estava a dins. La perjudicada va avisar la policia, que va procedir a detenir-la. “Feia tres setmanes que no vivia allà, no podia estar a dins”, van aclarir les fonts policials.

En el moment de l’arrest, a més, li van trobar 2,2 grams de marihuana. La policia va indicar que la detinguda, de la qual no n’ha transcendit la nacionalitat, va passar a disposició judicial com a presumpta autora dels delictes en contra de la inviolabilitat del domicili i en contra del patrimoni.

D’altra banda, segons el balanç setmanal de detencions, la policia va detenir dos homes per, presumptament, haver agredit les seves parelles. El primer dels casos es va produir el 31 d’octubre, aproximadament a les dotze del migdia, en un hotel d’Escaldes-Engordany on es va detenir un turista de 29 anys per maltractar la seva dona i consumir cocaïna. A més, va causar desperfectes a l’hotel.

En l’altre cas es va detenir un home resident al país i de 29 anys per haver pegat la parella en el domicili dels dos, a Andorra la Vella.

tracking