Les matriculacions de vehicles a l'octubre creixen un 25%

Destaquen les pujades significatives dels vehicles elèctrics i dels híbrids de gasolina

Creix el nombre de matrícules de turismes un 12,4% al maig i se situa en 33 noves plaques

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les dades fetes públiques avui pel Departament d’Estadística mostren una pujada significativa del 25,3% de les matriculacions de vehicles a l’octubre, que han estat 352, respecte el mateix mes de l’any passat, quan es van matricular 281 vehicles. Aquest mes d’octubre ha crescut el nombre de matriculacions en tots els grups: els turismes un 13%, els camions i camionetes un 93,3%, les motocicletes un 53,2% i altres vehicles amb un 100%.

Des de principi de 2016, les matriculacions de vehicles han augmentat un 14,9% respecte al mateix període de l’any 2015, i en els darrers 12 mesos un 15%, ja que s’han matriculat 3.803 vehicles pels 3.302 del mateix període anterior. Destaca la pujada del 26,2% de les motocicletes i del 17,5% dels camions mentre que els turisme han pujat en un 12,4%.

Pel que fa a les dades segons el tipus de carburant, es consolida el creixement dels híbrids de gasolina tant endollables com no endollables i dels vehicles elèctrics 100%. Així aquest mes d’octubre s’han matriculat sis vehicles de gasolina endollables, sis no endollables i nou elèctrics, quan l’octubre del 2015 no es va matricular cap vehicle elèctric ni cap híbrid de gasolina no endollable i només dos de gasolina endollable. Així mateix, les matriculacions de vehicles de gasolina han pujat a l’octubre un 40,9% i els de gasoli un 3%.

Les dades dels darrers dotze mesos son similars, amb una pujada significativa dels vehicles elèctrics i híbrids de gasolina, un increment dels de gasolina i un descens dels de gasoli.

tracking