Institucions

El Copríncep Vives felicita el nou president espanyol

El Copríncep Vives felicita el nou president espanyol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, ha adreçat una felicitació al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que va ser investit pel parlament del país veí del sud dissabte passat, a través de l’ambaixada espanyola a Andorra, va informar ahir en una nota de premsa el Bisbat d’Urgell. En la felicitació, el copríncep i arquebisbe d’Urgell interpreta el sentiment del poble andorrà, i de les seves autoritats, per adreçar “una cordial felicitació pel seu nomenament com a president del Govern d'Espanya”, que, segons assenyala la nota, “donarà una nova etapa a la vostra persona i a les tasques de servei al poble espanyol i a les relacions internacionals en ordre a la pau”.

El Copríncep episcopal reitera en la missiva la disposició d’Andorra a “estrènyer, encara més, la relació amb el Regne d'Espanya” i concretament amb l’arquebisbe d’Urgell, en qualitat de Copríncep episcopal, segons “les nostres tradicionals relacions d'amistat i cooperació”.

Finalment, Vives inclou en la seva felicitació un desig relatiu al desenvolupament de la presidència del polític del Partit Popular “demano a Déu que el vostre mandat sigui fecund pel bé de l’estimada Espanya”.

tracking