Una trentena d'empresaris americans s'interessen per l'obertura econòmica

Una trentena d'empresaris americans s'interessen per l'obertura econòmicaINICIATIVA ACTUA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una trentena d’empresaris dels Estats Units i de diferents països d’Amèrica Llatina (Argentina, Brasil, Colòmbia, El Salvador, Equador, Guatemala, Hondures, Mèxic, Panamà, Paraguai, Perú, Puerto Rico, Uruguai i Xile) van arribar ahir a Andorra la Vella interessant-se per les noves possibilitats econòmiques del país convidats per la Iniciativa Actua, Invest Andorra.

Etiquetes:

La jornada, emmarcada en el congrés anual organitzat per la xarxa International Consulting Group (ICG), va comptar amb una presentació del ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, que a l’edifici administratiu del Govern va explicar el procés d’obertura econòmica dut a terme a Andorra els darrers anys, així com el model turístic del Principat.

Per la seva banda, la directora d’Actua, Imma Jiménez, també va presentar alguns dels principals avantatges d’invertir a Andorra, així com els principals nous sectors que s’estan potenciant des d’Actua. A l’acte també van intervenir els empresaris americans que van completar la seva jornada al Principat amb una visita a Casa de la Vall.

tracking