TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

política

El PS no se sumarà al pacte de salut proposat pel Govern

Gili considera que les qüestions són de l’àmbit executiu i no del legislatiu

El PS no se sumarà al pacte de salut proposat pel GovernFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera general del Partit Socialdemòcrata (PS), Rosa Gili, va destacar ahir que aquesta formació no se sumarà al pacte de salut que va proposar el Govern, ja que considera que les propostes són de l’àmbit executiu i no del legislatiu. En aquest sentit, va explicar al Diari que quan van “rebre el full de ruta” van veure que, principalment, el que s’incloïa “són decisions que l’executiu ha de tirar endavant”.

Gili va ressaltar que pel PS la salut és una qüestió “molt important”, però que aquest pacte “no té raó de ser”. La consellera va puntualitzar que la seva formació “treballarà en el que faci falta des de la comissió legislativa com, per exemple, si s’ha de reformar una llei”. Ara bé, va argumentar que com que són qüestions que s’han de prendre en l’àmbit executiu, ara mateix el PS no veu que “a curt termini” pugui col·laborar en res, perquè “no hi ha canvis legislatius a fer”.

Tot i que la consellera socialdemòcrata va reconèixer que “comparteixen” moltes de les decisions o plantejaments que vol tirar endavant l’equip de Govern, va destacar que no veuen que el pacte aporti res. “No donarem la nostra signatura a un xec en blanc”, va subratllar Gili.

D’altra banda, la consellera també va parlar de l’actual situació del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS). “Han d’endreçar el SAAS i el caos que hi ha”, va ressaltar. Recentment, Gili va tramitar una demanda d’informació al Govern sobre la situació d’aquesta entitat, però va informar que de moment no han tingut resposta al respecte. “Tenen un mes per respondre”, va aclarir la consellera.

tracking