Laboral

La CASS contractarà dotze treballadors

Els empleats s’incorporaran a les àrees de control administratiu, de pensions i convenis internacionals i prestacions sanitàries

La CASS contractarà dotze treballadors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) va informar ahir que contractaria un total de 12 treballadors, dels quals nou serien administratius i tres més, tècnics, segons un comunicat de l’entitat. Aquestes noves incorporacions es van decidir en la sessió del consell d’administració de la CASS, que es va celebrar ahir i són la continuació del “procés de consolidació de llocs de treball amb caràcter fix de l’entitat”, va detallar el comunicat.

En concret, cinc treballadors faran les seves tasques en l’àrea de control administratiu i, en aquest cas, entrarien un tècnic i quatre administratius. A més, es dóna a feina un tècnic en l’àrea de pensions i convenis internacionals. Així mateix, s’incorporen tres administratives en l’àrea de prestacions sanitàries i no contributives, dos administratius en comptabilitat i pressupostos, així com un tècnic en l’àrea de producció, serveis d’arxius i gestió documental.

Nou director de comunicació

D’altra banda, el consell d’administració de la CASS va nomenar David Caubet Elfa com a director de comunicació, relació amb l’assegurat i mètodes en resposta a l’edicte del BOPA publicat el 7 de setembre d’enguany. Caubet, de 40 anys i de nacionalitat andorrana, és enginyer en organització industrial i amb diversos post­graus en gestió empresarial. “El consell ha valorat la seva formació, però també l’experiència en gestió d’equips i d’empreses. A més, ha col·laborat els dos dar­rers anys amb la CASS en la implantació d’un nou model de treball per projectes, cosa que fa que tingui un coneixement extens de l’empresa i de l’entorn”, va ressaltar el comunicat.

Finalment, el consell d’administració també va informar que el 13 d’octubre es van desplaçar a la seu de la Seguretat Social francesa de Tolosa el president del consell d’administració de l’entitat, Jean Michel Rascagneres, i la directora, Joaquima Sol, on es van reunir amb el director de la Caisse Primaire d’Assurance Maladie de Toulouse, Sr. Michel Davila, per analitzar les tasques de col·laboració realitzades per la seva tècnica, Laetitia Jeanjean, a la CASS. Es va recalcar la necessitat d’obrir la col·laboració a altres àrees.

tracking