x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
acord unió europea

La UE descarta mantenir l'acord duaner a llarg termini

El negociador de la UE diu que “no hi pot haver derogacions permanents”, però obre la porta a deixar períodes de carència al tabac i les franquícies
El cap negociador de la Unió Europea per l’acord d’associació del Servei Europeu d’Acció Exterior (SEAE) amb Andorra, Mònaco i San Marino, Thomas Mayr-Harting, va destacar que la UE es mostra disposada a buscar “solucions transitòries” per al tabac i les franquícies, en el nucli central de l’acord duaner. Preguntat sobre aquesta qüestió, va ressaltar a la premsa que la “lògica del mercat interior diu que no hi pot haver derogacions permanents, ­però sí reflexionar sobre possibilitats transitòries”. També sobre això va destacar que “és clar per a nosaltres que el mercat interior comporta les quatre llibertats, que són molt
  • #24 Beermut
    (26/11/17 18:42)

    JM va dir..
    Totalment d'acord amb tu. És més, crec que ens haurien de mobilitzar perquè això deixi de ser una qüestió a porta tancada.

    Respondre
  • #23 JM
    (01/11/16 07:57)

    Des pays en Europe veulent quitter l'Union Européen ! est-ce une bonne idée pour Andorre de vouloir s'y soumettre ? Pourquoi ne pas consulter le peuple andorran par référendum ?!

    Respondre
  • #22 Albert
    (25/10/16 19:28)

    Franquiciat va dir..
    Deixa de dir rucades les franquisies a Andorra son de persones  andorranes i/o de resindent que creuen en el pais , no vinguis a vendre fum , com el Ministre amb l'ambaixador Amèrica per una franquícia americana , que es del mateix franquisiat d'un gran grup de roba  i que el govern no li regala res. Dons no parli si no sap millor callat.

    Respondre
  • #21 @baladra
    (25/10/16 17:15)

    Completament d'acord amb tu Baladra. Nomes hem de mirar el que passa als nostres paisos veins, i treure les conclusions evidents...decadència i pobresa per la població, i mes riquesa i poder per el sector financer !

    Respondre
  • #20 baladra
    (25/10/16 16:23)

    l'UE est un ogre totalitaire, regardez ce qui se passe en Europe !!! on nous avait promis des lendemains heureux aujourd'hui on constate que le chômage augmente, que le monde de la finance vie ses meilleurs jours et le peuple européen est sacrifié . l'Andorre me semble t'il n'a pas beaucoup de choix vu sa situation au sein de l'Europe. reste qu'il y a des exemples en Europe et dans notre monde qui prouvent bien que l'on peu faire sans ce carcan européen

    Respondre
  • #19 Bye bye
    (25/10/16 15:36)

    Ja podem anar plegant la bandera... "je suis Foix" ..... "je suis Berga"

    Respondre
  • #18 A buscar feina fora d'Andorra
    (25/10/16 15:24)

    Els nostres fills hauràn de buscar feina fora d'Andorra, perque en 10 anys, no hi quedarà res a Andorra. El Sr. Marti ens va dir que el accord duaner era intocable, i ja no ho es. I que mes no sabem ? Està clar que la UE ens vol absorvir.

    Respondre
  • #17 Sanchopanza
    (25/10/16 14:15)

    Els 500 milions contra 70.000 dificilment serà un tracte equilibrat. Llibertat d´establiment dels estrangers a Andorra ?Les empreses andorranes podran sortir peró les europees tambe entrar.

    Respondre
  • #16 Final del fashion
    (25/10/16 14:08)

    Bueno, per fí ja anem aclarint el nostre futur. S'ens està acabant l'era 'Cayenne',... i estem a punt d'ençetar la etapa 'Iveco'. Tots, a treballar com a rucs. Fora, gomina !!. Toni, et recordarem amb carinyo.

    Respondre
  • #15 Franquiciat
    (25/10/16 13:40)

    Comentaristes. Obriu els ulls. Andorra fa anys que forma part ee l aldea globlal. Mireu quantes franquicies hi ha i quants negocis amb DNA andorrà.

    Respondre
Veure’n més
24
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts