Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
salut

El cost de les ulleres de l'helicòpter dobla el d'altres propostes

El Govern i el SAAS van desemborsar 128.000 euros, mentre que Heliand en va abonar 121.000
La intervenció de l’hospital va ser el primer organisme que va alertar sobre el concurs que s’havia fet per comprar dues ulleres de visió nocturna per a l’helicòpter d’Heliand. D’entrada era una oferta pública, però va ser Heliand qui va demanar “directament” les ofertes i no es van obrir a la “mesa de contractació”. Tampoc es va formalitzar el plec de bases amb els requisits mínims. Per tant, ni el Govern ni el SAAS van intervenir, fins al punt que com que no hi havia cap base per al concurs “tampoc es van establir els criteris que es tindrien en
  • #16 Es Pot dir alt i clar?
    (24/10/16 22:32)

    Ulleres de visió nocturna. Venta en una armeria? Si? Quina? Qui autoritza que es pot comprar aquest material considerat com un arma al decret d'armes? La Policia? El Director? El Ministre? 

    Respondre
  • #15 Per a Jordi!
    (24/10/16 20:00)

    Jordi va dir..
    Jordi ves te'n a la teva autonomia.... de caspos es igual Madrid que Barcelona amb el seu X%. De fet penosament cada dia ens assemblem mes als veïns del sud.... pero no tant al sud.

    Respondre
  • #14 laura
    (24/10/16 19:27)

    Ja n'hi ha prou de xoriços.Algún dia desitjo i espero que es començin a demanar responsabilitats.Aixó,es corrupció pura i dura. Sr, Marti façi la seva feina i posi ordre o marxi a fer d'arquitecte.Andorra s'enfonsa i ningú fa rés. PENOS

    Respondre
  • #13 Reiteratiu
    (24/10/16 18:35)

    La gestió del SAAS i el seu entorn fa pudor, molta pudor; pressupostos pel doble del cost real, compres fetes sense concurs públic ni licitació (perque jo ho mano es compra ...), per no parlar de la bogeria de pagament per serveis de guardia médica injustificades,etc.i tot aixó a carrec de la guardiola de la CASS, una de les nostres parapúbliques, pagem tothom i presumptament s'aporten d'altres. Tot plegat fa pudor. Un desig, que la ficalia actui d'ofici,

    Respondre
  • #12 estevet
    (24/10/16 17:10)

    L'estat i els seus tentacles han de demostrar rigor a l'hora de gestionar recursos públics. Han de crear un lligam de confiança perquè la ciutadania pagui els seus impostos i poder així mantenir serveis necessaris. En el cas contrari, la desconfiança genera evasió fiscal i la multiplicació de xanxullos. Dos exemples: 1) un amic meu és advocat a Copenhague. Paga més de 50% d'impostos però no a contracor perquè comprova que la qualitat dels serveis prestats és molt alta. Té confiança perquè tot funciona com cal. 2) el cunyat d'un amic meu està registrat des de fa 25 anys a casa del seu pare, al nord de França, per cobrar l'RMI (un subsidi que tenen a França). Però l'home resideix i treballa a Bèlgica. I en 25 anys, cap funcionari francès ha anat a picar a la porta del pare per comprovar si el fill hi vivia o no. Que generalitzo? Segurament, però jo m'estimaria més pagar impostos a Dinamarca que a França. La meva conclusió: l'estat ha de generar confiança i l'andorrà no me'n genera cap.

    Respondre
  • #11 Mira per on
    (24/10/16 15:20)

  • #10 Josep
    (24/10/16 13:50)

    Restem a l'espera de veure quins càrrecs cauran en ser enxampats de forma fraudulenta, i quines conseqüències hi haurà

    Respondre
  • #9 1+1= 2 : 2= 1
    (24/10/16 13:06)

    La cosa pinta fàcil i lògica. Si fas una factura pel doble del seu valor real, i una part en paga la meitat, ella sola ho està pagant tot. Això és un sistema més vell que l'anar a peu.

    Respondre
  • #8 Acció,reacció.
    (24/10/16 12:38)

    Totes aquestes notícies incendiàries són necessàries per enderrocar l'actual sistema del benestar, que es finança amb diners públics, cal criminalitzar a l'Estat, que és l'enemic de la democràcia i la llibertat, i un proveïdor ineficaç de benestar social.La pregunta és, si l'Estat perd el seu lideratge, qui el reemplaçarà? La resposta és la Banca i els seus negocis de gestió privats, que a bon entenedor, seran els claus del taüt del benestar del ciutadà.

    Respondre
  • #7 Jordi
    (24/10/16 10:34)

    Caram caram, veig que la politica casposa madrilenya ha arribat a Andorra. Fa un tuf de xanxullo i comissions que tomba!

    Respondre
Veure’n més
16
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477