Estacions

Pal-Arinsal tanca l'estiu amb un 30,7% més de vendes

El Bike Park introduirà les bicicletes elèctriques la temporada vinent

Pal-Arinsal tanca l'estiu amb un 30,7% més de vendesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vallnord Pal-Arinsal va tancar el passat dia 12 la temporada d’estiu amb un increment de les vendes d’un 30,7% respecte a l’estiu de l’any passat. Així es va informar ahir des de l’estació mitjançant un comunicat on es destacava que l’augment ve donat per les inversions fetes en les noves activitats d’aventura, la consolidació del Bike Park i l’èxit de la Copa del Món de BTT. El director de Pal-Arinsal, Josep Marticella, va destacar que actualment la facturació de l’estiu representa un 8% dels 15,8 milions d’euros anuals que factura l’estació i que l’objectiu és “seguir incrementant-la per arribar al 10%”.

Pel que fa al balanç, es va destacar que a més d’incrementar-se el nombre de visitants, també ha crescut la despesa mitjana que aquests fan a l’estació gràcies als serveis de restauració, que presentaven una renovada oferta culinària. “Som el destí de referència al sud d’Europa”, va remarcar Marticella, que va apuntar, també, la consolidació del forfet anual Bike&Ski. De fet, les vendes d’aquest han crescut un 6,20%.

D’altra banda, també es van valorar positivament els bons resultats del Mountain Park, les activitats infantils i d’aventura, que han vist augmentat el nombre d’usuaris i han estat rellevants les novetats de la temporada com ara el parc de cordes o el kàrting elèctric. Marticella va avançar que s’està treballant en les novetats de la temporada vinent, entre les quals destaca la possibilitat d’utilitzar bicicletes elèctriques. Pel que fa a les noves pistes estrenades enguany de menor dificultat, va indicar que han facilitat l’arribada de moltes més famílies per gaudir del Bike Park.

tracking