successos

La guàrdia civil preveu detenir “en breu” l'agressor d'Iván Ramírez

Els investigadors busquen fora d’Aragó un búlgar resident a Ejea de los Caballeros

La guàrdia civil preveu detenir “en breu” l'agressor d'Iván RamírezFACEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El responsable de la brutal estomacada a l’atleta andorrà Iván Ramírez que li va causar una lesió cranial està identificat per la guàrdia civil, segons van informar des del cos. Es tractaria d’un home de nacionalitat búlgara resident a Ejea de los Caballeros, la mateixa localitat on va tenir lloc la pallissa. A més, la guàrdia civil va confirmar que està buscant-lo fora d’Aragó i que “la seva captura és imminent”. Les declaracions de diversos testimonis van ser clau per a la identificació de l’agressor.

“En breu serà detingut. Tenim esperances de detenir-lo al llarg de les pròximes hores, i si no és avui serà demà o durant els pròxims dies”, van confirmar des del cos. A més, tot i que no van facilitar més detalls sobre el cas perquè la investigació continua oberta, van aclarir que l’origen dels fets, que apunta que l’agressor hauria citat l’atleta fent-se passar per una altra persona després de descobrir uns missatges de “WhatsApp” entre Ramírez i una altra dona, “estaria en la bona direcció”.

L’atleta continua ingressat en estat molt greu. “Vaig anar a l’hospital i quan el vaig veure em va resultar molt impactant. Tenia moltes contusions. Per sort la inflamació de les ferides disminueix segons passa el temps”, explicava un dels seus amics.

tracking