Successos

Tres detinguts per furts amb força

Dues dones i un home havien forçat el pany i sostret la recaptació d'unes màquines infantils a Sant Julià de Lòria

Estris amb els quals els detinguts havien forçat el panyPolicia d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues dones i un home van quedar arrestatsdimecres passata la frontera del riu Runer com a presumptesautors de furts amb força. Tots tres, de 26, 28 i 54 anysrespectivamenti no residents, havien forçat el pany i sostret la recaptaciód'unes màquines infantils en un establiment comercial de SantJulià de Lòria. Segons ha informat la policia, la denúncia feta és de 350 euros.

A més d'aquestes tresdetencions perun delicte contra el patrimoni, el cos va fer sis arrestos més durant la setmana passada. Dilluns passat a la matinada al Pas de la Casa, va detenir dos homes, de 47 i 22 anys no residents, com apresumptes autors d'un delicte contra el patrimoni i maltractaments, injúries i resistència greu a funcionaris de policia en l'exercici de llurs funcions. L'avís a la policia es va fer després que els detingutshaguéssincausat uns danys en un establiment hoteler. Quan la patrulla els va voler controlar aquest"van teniruna reacció molt hostil envers els agents actuants i un d'ells causa danys al vehicle oficial", tal com ha informat el cos.

Divendres a la tarda a Andorra la Vella va ser arrestat un home resident de 29 anyscom a presumpte autor d'un delicte contra l'administració de justícia. Va sercontrolat conduint amb el permís retirat judicialment.

Les tres detencions restantshan estat per delictescontra la seguretat del trànsit.En concret, tres homes de 42, 27 i 36 anyshan estat arrestats per conduir amb una taxa d'alcoholèmia superior a la permesa.

tracking